High Class Relocation

Traženje nekretnina

Pronalazak novog doma i uvođenje klijenta i njegove obitelji u novu zajednicu od velike je važnosti za uspjeh klijenta u obavljanju njegova posla u novom gradu i novom radnom okruženju.
Brzo preseljenje u odgovarajući dom učiniti će da se novi zaposlenik osjeća ugodno, bez nepotrebnih briga i osigurat će njegovu produktivnost kakvu je imao prije preseljenja u što kraćem roku, što je važno i za njega i za njegovu novu radnu okolinu.

Naši konzultanti razmotrit će želje i zahtjeve klijenta te u suradnji s najboljim hrvatskim agencijama za nekretnine naći odgovarajuće nekretnine bez posjećivanja nekretnina koje klijentu ne odgovaraju. Naša usluga potražnje nekretnina omogućava  pregled nad više od 90% nekretnina koje su trenutno na tržištu. Na ovaj način olakšavamo potražnju nekretnine, te štedimo Vaše vrijeme i novac.
Naši konzultanti olakšavaju pregovore oko najma nekretnine, davajući savjete o lokalnoj praksi prilikom najma, sigurnosnim depozitima, potrebnim dokumentima te vode brigu o primopredaji stana.

Tijekom boravka klijenta u iznajmljenoj nekretnini, u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema ovdje smo da pomognemo na koji god način možemo.
Na High Class Relocation podršku klijenti mogu računati tijekom cijelog svog boravka u našoj prekrasnoj zemlji!

Newsletter

Search

Video

Highclass Relocation
Copyright © 2021 High Class Relocation - Relocation Services for Croatia – Moving to Zagreb – Moving to Croatia.