High Class Relocation

O nama

High Class Relocation je tvrtka specijalizirana u pružanju usluga premještaja za domaće i međunarodne tvrtke, ambasade i njihove strane zaposlenike.
Relokacijska usluga (usluga vođenja premještaja zaposlenika) je jedinstveni servis kreiran posebno za poslovne klijente koji dolaze živjeti i raditi u Hrvatsku te ovdje traže svoj novi dom.
Blisko surađujući s odjelom ljudskih resursa, olakšavamo premještaj kako za zaposlenika tako i za tvtku, nudeći temeljitu i individualiziranu uslugu, kako bi se zaposlenik osjećao ugodno i sigurno pri premještaju iz svoje zemlje u Hrvatsku.
High Class Relocation  pruža cijelokupnu uslugu kad su u pitanju potrebe stranih zaposlenika u Hrvatskoj prilagođavajući se potpuno klijentovim željama i potrebama.
Naš popis klijenata je raznolik, od malih tvrtki  u razvoju do velikih međunarodnih tvrtki i ambasada s visoko složenim zahtjevima.

U prvoj fazi suradnje saznajemo potrebe klijenta, ocjenjujući i procjenjujući svakog klijenta osobno. Pritom analiziramo razlike između zemlje iz koje klijent dolazi i Hrvatske pokušavajući na taj način pripremiti našeg klijenta za dolazak u novu kulturu i okolinu. Također smo u bliskom kontaktu s tvrtkom klijenta kako bi oni u svakom trenutku bili informirani o tijeku naših aktivnosti te mogli donositi odluke bitne za premještaj njihovog novog zaposlenika. Bliska suradnja s vodstvom tvrtke u koju klijent dolazi raditi omogućava nam da ponudimo odgovarajuće informacije i da osobe zadužene za premještaj novog zaposlenika budu informirane  o svakoj fazi njegovog premještaja.

Kako je posao prilično dinamičan, tvrtke za premještaj moraju moći pratiti taj tempo. Radilo se o promjeni određenih zakona, npr. zakona o nekretninama, zakona o radu, ili drugim promjenama, mi smo našim klijentima na usluzi  kao pouzdani savjetnici osiguravajući na taj način usklađenost i produktivnost.

Naša je vizija biti vodeći hrvatski pružatelj usluga potpore strancima prilikom njihova premještaja u Hrvatsku.
Naša misija je izgraditi pouzdan odnos s našim klijentima, osiguravajući im vrhunsku uslugu baziranu na profesionalizmu, poštovanju i pouzdanosti, prilagođavajući se potpuno njihovim željama i potrebama.  Nama su naši klijenti na prvom mjestu te smatramo da oni zaslužuju samo High Class uslugu prilikom njihova preseljenja u Hrvatsku.

Newsletter

Search

Video

Highclass Relocation
Copyright © 2021 High Class Relocation - Relocation Services for Croatia – Moving to Zagreb – Moving to Croatia.